FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2014. február 6., csütörtök

Újdonság - Chanel Spring 2014 Notes de Printemps



A Chanel legújabb tavaszi kollekciója, a Notes de Printemps folytatja a az idei év nagy trendjét a letisztult szemek-élénk ajkak párosítását. Szóval a kollekcióban az ajkak dominálnak a leginkább, ráadásul különböző textúrájúak is, így van fényes, matt és krémes is. Nekem a legjobban a két matt rúzs (La Diva, L'Adorée) tetszik természetesen, de a többi is rendkívül csábító a színeit illetően. Újdonságnak számítanak a márka háza táján a krémpirosítók, amik intenzív, vibráló pink színekben játszanak, bár az én szívem jobban húz a négyes paletta felé, ami a csokoládébarna, a szürkéslila, a pezsgő és a púder rózsaszín négyesével hódít. 

Komolyan néha nem értem magam, de az elmúlt időben a kívánságlistámat elárasztották a földszínekből álló paletták, és ide tartozik nálam ez a darab is, hála NikkieTutorials takaros mintáinak (és persze a hihetetlenül tökéletesre szabott ajkainak, amin minden rúzs úgy mutat, mint az álom). Szóval rá mutogatok, mikor próbálom magamnak megmagyarázni, vajon miért tetszik annyira ez a kollekció. Végül is, "csak" a szokásos dolgok találhatóak benne, mégis annyira jó a termékek színkombinációja, hogy az én megedzett lelkem is elgyengítette. A Chanel Notes de Printemps kollekció már kapható a parfümériákban. 

Egyébként mennyire király már, hogy Axente Vanessa a kampányarca tavasszal a márkának? :) Szerencsére lesz még ennek a kollaborációnak folytatása egy márciusban megjelenő másik Chanel kollekció személyében. Legyünk csak büszkék rá, hiszen egy beauty kampányt megkapni hatalmas dolog egy modell számára. Vanessa pedig ha így folytatja, minden esélye meg lesz arra, hogy szupermodell legyen.


Nektek melyik termék jön be ezek közül a legjobban? :)

Le Blush Créme krémpirosító (Chamade, Intonation), Illusion d'Ombre szemfesték(Impulsion, Diapason)Poudre Universelle kompakt púder (Prèface), Lumière Facettes szemhéjpúder paletta (Quadrille)

Rouge Allure rúzs(Melodieuse, Fougueuse),  Rouge Allure Velvet rúzs (La Diva, L'Adorée)
Rouge Coco rúzs(Dédicace, Triomphe),  Lèvres Scintillantes Glossimer szájfény (Sonate, Plaisir, Murmure)
Le Crayon Lèvres kontúrceruza (Sonic Pink), Le Vernis körömlakk (Ballerina, Chiavari, Tapage)