FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. december 13., péntek

Diptyque 2013 Karácsonyi Újdonságok



Mióta beköszöntött a hideg idő, azóta valahogy teljesen az illatos gyertyák szerelmese lettem. Anyukám is elég gyakran éget gyertyákat, így a kettőnk gyertyaszeretetének kombinációja igencsak megnövelte a gyertyák számát a lakásban. Az elmúlt időben pedig a neten is böngészgettem különleges illatos gyertyák után, és ábrándozom a már luxus kategóriába eső darabokért. 

A Diptyque pont ez utóbbi kategóriába esik, de gondoltam megosztom azért veletek a legújabb 2013 karácsonyi újdonságokat, pusztán azért mert annyira különleges a márka termékei, hogy nem hagyhattam ki. :) A luxus illatgyertyákat kínáló Diptyque három művész keze nyomán indult hódító útjára a hatvanas években, és a klasszikus reklámozási módszereket mellőzték, viszont a híre szájról szájra terjedt. Ezeket a különleges gyertyákat 12 lépésben, a legmagasabb minőségű illatanyagokból és a legtisztább viaszokból készítik, így a viaszban lévő illatanyagok a meleg hatására bontakoznak ki és akár 60 óráig is képesek illatosítani. A márka az illatgyertyák mellett parfümöket is kínál.

A karácsonyi kollekcióval most 3 különleges illat csatlakozik az alap készlethez:
  • Diptyque: Encens des Indes (Indiai Tömjén - tömjén és mirha keveredése a rózsa és búzavirág aromájával)
  • Diptyque: Orange Chaya (Narancsos Chai - édes, narancsos illat, amit a kardamom, birsalma, fahéj és gyömbér tesz még egzotikusabbá)
  • Diptyque: Ecorce de Pin (Fenyő és Hinoki - a fenyő frissességét, a japán ciprusfa, a hinoki egészíti ki)
Diptyque: Encens des Indes - 16 800 Ft

Diptyque: Orange Chaya - 16 800 Ft

Diptyque: Ecorce de Pin - 16 800 Ft

A végére természetesen nem hagyhatom ki a kedvenceim sem a márkától. Az én kívánságlistás választottjaim szinte egytől egyig a rózsás, virágos-friss illatokat képviselik, amik a szívem legcsücskébb csücskei:

Rose Duet - feketeribiszke és rózsa
Gardenia - gardénia
Tubereuse - tubarózsa
Choisya - mexikói narancsvirág

A Diptyque illatgyertyákat (és parfümöket) a márka hivatalos forgalmazójánál, a Neroli Luxus Parfüméria (1052 Budapest, Régiposta u. 19.) üzletében találhatjátok meg.