FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2013. július 1., hétfő

Catrice Hip Trip - Satin Blush & Sheer Lip Colour

Forrás: nihirida.com


A Catrice júniusi kollekcióját, a Hip Trip, a fesztiválok és az utazás ihlették. A kollekción belül található 5 féle körömlakk, szemhéjpúder paletta, bronzosító, krémes pirosító és 3 féle ajakápoló. A mostani poszton belül a két utóbbi termék kerül bemutatásra.



Catrice Satin Blush - C01 Light My Fire

Ez az érdekes csomagolású krémpirosító szerintem a kollekció legjobb darabja, ugyanis a hagyományos krémpirosítóktól eltérően, tubusos kiszerelésű. Engem nagyon emlékeztet a L'Oréal hasonló darabjára, a Cashmere Perfect Blush-ra, amit régen nagyon-nagyon szerettem, és rengeteget használtam. A "Satin Blush" elnevezés a pirosító finishére utal, tehát azonnal el lehet oszlatni a bőrön könnyedén, nagyon selymes tapintású, könnyű állagú, gyönyörű pírt ad az orcának. A krém színe kinyomva neon rózsaszín, de felkenve már inkább pirosba hajlik, emellett pedig rendkívül tartós is. Fontos, hogy nem kell sokat kinyomni, egy kevéske már bőven elég. A kiszerelést én kifejezetten fesztiválbarátnak tartom, hiszen kicsi, könnyen elfér a legkisebb táskában is, így bármikor fel lehet frissíteni vele a sminkünket. 







Catrice Sheer Lip Colour - C01 The Salmon Dance

A következő darab egy olyan ajakszínező, ami egy nagyon halvány színezetet és vizes csillogást ad az ajkaknak. A három árnyalat közül a "The Salom Dance" tetszett a legjobban, de volt ott még egy rózsaszín és egy nude, teljesen színtelen változat is. Ez a visszafogott barackos ajakbalzsam, tökéletes a hétköznapokra, pont ezért nőtt igazán a szívemhez. Kellemes vaníliás illata van, felkenve nagyon jó érzés, nem szárítja az ajkamat, de igazából a tudása ennyiben kimerül. Nem egy nagyon különleges termék, árban azért kicsit sokallom (kb. 1200 Ft, ha jól emlékszem), pláne így, hogy nincs nagy változatosság a színek között. Viszont, aki odavan az ajakápolókért, az úgysem fogja kihagyni.





A termékek a Rossmann drogériákban kaphatóak.