FőoldalTesztekSminkekKöröm DesignInspirációKapcsolat

2011. május 4., szerda

Egy kis személyes




Sziasztok!


Sajnos elkezdődött nálam a vizsgaidőszak, szóval valószínűleg egy hónapig nem tudok napi rendszerességgel posztolni, bár szívem szerint szeretnék, de reggeltől estig tanulnom kell, így egy percem se marad a blogom frissítésére sajnos. :(  Úgy gondolom, hogy egy tartalmas poszthoz idő kell, és nekem sokszor 4-5 órát is igénybe vesz a bejegyzés megírása, ugyanis nagyon adok a minőségre és persze a precíz, helyes megfogalmazásra. És még nem is beszéltünk a képekről, amiknek szeretek sok időt szentelni. Szóval mostanában mindezekre nem nagyon lesz időm. Viszont azt elárulhatom, hogy milyen terveim vannak az elkövetkezendő bejegyzéseket illetően. :)

  • Tervezek egy nagyobb tesztet, az Amla Gold Hajkondícionáló Olaj már lassan 1 hónapja zajló tesztelésnek az eredményeit szeretném megosztani és persze a személyes tapasztalataim
  • Már elkezdtem írni, de nem tudtam befejezni egy H&M-es szépségápolási szerekkel kapcsolatos gondolataim, és két innen származó szemhéjpúder paletta és egy körömlakk tesztelését, tehát még ezzel is adós vagyok
  • Megvettem az első Sigma ecsetkészletemet, így arról is lesz posztom
  • Avonos szemhéjpúderek is jöttek, 3 db, amiknek iszonyatosan örülök, részletek majd később ;)
  • És szerintem egy KONAD körömnyomda "how-to"-t is csinálok, Anett kedvére. :) 
Tehát egyelőre ezek az ötletek halmozódtak fel bennem az elmúlt pár hétben. :) Végül egy kis közleményt szeretnék bejelenteni:

Az ismerőseim már biztosan a falat kaparják a rengeteg kiírásomtól, de mikor megszületik valami új és szép ötlete és még kivitelezése is elég sikeres, az ember nem tudja magát visszafogni. :) Tehát, április 25-én született meg Vikusszal közös "gyermekünk" a Dolled Up Factory, ahol saját készítésű, egyedi ékszerek megvalósítására törekszünk. Ez egy közel 3 hónapos folyamat eredménye, és az eddigi visszajelzések alapján viszonylagos sikere is van a kis boltunknak. Főleg a klasszikus, de vidám, romantikus vonalon mozgunk ékszerek terén, mivel úgy gondoljuk, hogy ez a vonal a leghordhatóbbak és legízlésesebbek közé tartozik, így biztos mindenkinek elnyeri a tetszését.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését , akkor látogassa meg a Facebook és a Meska oldalunkat, ahol bővebb információkat és persze az ékszerkínálatot is megtekintheti. :)

Meska: http://dolledup.meska.hu

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Dolled-Up-Factory/151068054955983?sk=wall

Blog: http://dolledupfactory.blogspot.com/


Ígérem, hamarosan jelentkezem :)